Nousukausi Jakomäessä

Nousukausi Jakomäessä
Nousukausi Jakomäessä
 

Nousukausi Jakomäessä

22.02.2003 TV1 09:05 LAUANTAIVEKKARI

Uusinta?

Inhimillistä puhetta ihmisläheisistä aiheista! Kulttuurikehdossa lasten elokuvakoulu. Ympäristö pornofikoituu. Vekkarikutsujana Nousukausi elokuvaohjaaja Johanna Vuoksenmaa. Stereo. Jakomäki ja Nousukausi TV:ssä Moon TV:ssä MTV3 JNE JNE! Jakomäen mainetta palautetaan valtakunnallisesti! seikkailuretki Jakomäensiwakassitodellisuuteen. Guccin käsineitä ei viitsi työkkärissä käydessä pitää ja Kontulan Kellariklubilla saisi turpaansa, ellei tajuaisi jättää Rolexiaan himaan??

  - City fi - Kasvavan aikuisen asialla

Nousukausi   Köyhyys on perseestä. Fyrkat nollilla, tupakat lop... http://www.city.fi/elokuvat/elokuva.php3?seskey=&id=256 

Elokuvamusiikkia - Nousukausi   Nousukausi elokuva on saanut ääniraidalleen kiinnostavan valikoiman ajankohtaista popmusaa. Mukana mm. ennenjulkaisematon kappale Scandinavian Music Groupilta, kehutun Tuure Kilpeläisen esikoissingle Älä revi mua ja uutta Egotrippiä, joka on ollut vahvassa radiosoitossa viime viikot. Naapurimaasta Ruotsista on poimittu leffaan trendikäs rockryhmä Mando Diao joka heitti keikan Tavastialla 25.2. sekä ajattoman tyylikäs Bo Kaspers Orkester joka toimii aina ja kaikkialla. Elokuvan scoremusiikin on säveltänyt Kerkko Koskinen joka onnistui työssään upeasti ja niinpä soundtrackilla esitellään Kerkon fanien pyynnöstä viisi tunnelmapalaa elokuvasta. Biisilista: Tuure Kilpeläinen : Älä revi mua / Egotrippi : Älä koskaan ikinä / Mando Diao : To China With Love Hurriganes : Mister X /  Hurriganes : I Will Stay / Mando Diao : Sheepdog / 22 Pistepirkko : Taxi Scandinavian Music Group : Letitä tukkani / Bo Kaspers Orkester : Människor som ingen vill se Original score (säv.Kerkko Koskinen) Nousukausi / Jakomäki / Samba / Ilta / Takaa-ajo   RCA CD 828 76508722 3 (931) http://www.click2music.fi/finland/viikkarit/uusi/uusi.htm 

Nousukausi Jakomäki Jakomäkeläisten uljas sukupolvi

 

Nousukausi oli kuvattu Jakomäen talousalueella JA Hakunilassa osittain jne.

https://jakis0.tripod.com/linkit/kallio.html 

Elämysmatkasta Jakomäkeen tulee todellinen selviytymismatka, jonka aikana pariskunnan  rakkautta ja elämänarvoja koetellaan rankimman kautta. Ystäväpiirikin laajenee parin tutustuessa naapuruston roiseihin joskin suurisydämisiin  vankilakundeihin - Hurriganesin pauhatessa taustalla.

http://www.fs-film.fi/showPage.php?page_id=12&movieId=283 

Nousukausi  Espoossa asuvalla varakkaalla pariskunnalla on kaikkea mitä rahalla saa. He etsivät kuitenkin epätoivoisesti jotain mikä irrottaisi arjesta ja säväyttäisi kokemuksena.   http://www.finnkino.fi/default.asp 

http://www.finnkino.fi/   Nousukausi oli kuvattu Jakomäen talousalueella Hakunilassa Espoossa jne. Hakunila Oliko Harmokuja pisti heti silmään ja se Jakiksen "Siva" en kyllä tiedä Jakiksen Siwasta mitään? Mutta Ravintola Rose ja Spar Jakomäki Louhikkotie 20:ssä ovat tiedossa. Hakunilan kyseissessä Siwassa oli eri jubinat Käärmekalliolta oli näkymä nopsaa ja tais Hakububi hiukan vilahtaa mutta "ostari" elämä jäi lyhyeksi. Leffassahan Hakunila taisi näytellä lähes pää osaa, itseni mielsta Hookan onkin huima hieno paikka korkeat jylhät talot nousee korkeuksiin joita (SÄÄLI) ei pahemmin näytetty leffassa olisi ollut jokin näkymä Hakunilan talojen yläkerroksista niin olisi ollu näkemistä hienoista näköaloista. Hakunilassa kierrelessäni ei oiken näköala paikkoja läytynyt. Kun ole joskus käynyt Hakunilassa kylässä niin näköalosta jJakomäi jää hiukan jälkeen /-9 kerroksisita taloista näkee paljon paremmin kuin Jakiksen 3- 6 max 7 kerroksisista Mutta Jakomäessä niitä on hyvinkin. Kuten täältä näkymät Tattiksellle Malmille laajat näkymät Jamäentie 6-8 välistä millä alueella kuulemma sijaitsee myös jokin, observatorio (lintubongauspaikka), jota en vielä itse ole nähnyt? Jakomäen kalliot ovat jylhiä ja hyvät näköalat, elokuvassa Nousukausi oli Hakunilasta pieniä pätkiä Käärmekalliota ns (Pirunkalliota) olisi kuva saanut viipyä hiukan pidempään että olisi hiukan saanut ihailla jylkiä maisemiä kehä III:lle päin jä muualta ois voinu olla perus näkumiä.

Jakomäkeen odotetaan uutta turismi ryntäystä viimeistään kesän 2003 paikkeilla Rutikan maauimala taitaa täyttyä turisteista ulkoilioista ja ryhmämatkailijoista. Tere tulemasta Jakomäkeen peruskarta voi zekata Seurasta 28.2.2003 ilmestyneestä sis myös perus oppaan Jagiksesta.

Nousukausi leffa mediassa lehdist/TV /Leffat/ Netti

- Citylehti Nousukausi Köyhyys on perseestä. Fyrkat nollilla, tupakat lop...

Jakomäki mediassa TV-liite kartta jakiksesta yn juttua heimosodista TV-liite 29.2.2003 Seurassa Suomenkuvalehdessä irtona 2 eemeliä.

- AU

- IS

- IL

- - Cult

-100 lehti

- http://www.jippii.fi/seura/ Seura Seura kirjoitti 28.2.2003 ilmestyneessä lehdessä jakomäestä jubinoita ja kartta Jakomäen nähtävyyksistä Rutikasta ja turismi kerroksista varoitukset ja VAARAT jne.

Apu

Inside

Hs

Lehdet lähes kaikissa lehdissä monissa ohjelmissa Jakomäki Nousukausi media kinginä! Muista arkistoida materia!

Uudet Nousukausi linkit Jakomäkeen ylämäkeen


 

 

 

 

http://taivaanalla.lasipalatsi.fi/haku/kuvakortti.php?kuva=015440&frame=ei  Lumisia näkymiä Jakomäestä. Kuvassa oikealla Kankaretie 7:n kerrostalo.

http://www.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_2001/5.tammikuu/asun0101.htm  http://storskog.tripod.com  vuoden 1968 paikkeilla rakenettiin uljas jakomäki http://storskog.tripod.com  
http://storskog.tripod.com/linkit/linkit3.html
http://storskog.tripod.com/linkit/linkit3.html

http://storskog.tripod.com/jakis/oujee.html Jakomäki Ou Jee
    http://storskog.tripod.com  Nousukausi Jakomäessä

Jakomäenkuja

http://storskog.tripod.com/polku/storskog.html Jakomäen Historiaa 28.9.2000

Jakomäen Nousukausi Jakomäen Historiaa ja tulevaisuus

Uudet ja vanhat linkit Avattu/päivitetty 3.3.2003


Jakomäki eri aikakausina

https://www.angelfire.com/film/jakomaki/ Jakomäen vuosikymmenet lisätty 5.4.2002 Jakomäki Nousussa Jakomäki linkit 16.3.2000  
http://www.koulukaverit.com koulukaverit.com zekaa vanhat Jakiksen skolen oppilaat

IHT:n suosituin matka on monipuolinen ja avartava tutkimusmatka pakonalaiseen joutilaisuuteen.

Jakomäen luonnonkaru lähiömiljöö avautuu sisältäpäin nähtynä rikkaana ja yllättävänäkin "arkisen" elämänilon keitaana. Jo kymmenet tyytyväiset asiakkaamme ovat löytäneet sieltä paitsi jännitystä ja vaihtelua myös sitä mutkatonta peruselämää, jonka moni on luullut jo kokonaan kadonneen. Jokaisessa meissä asuu pieni työtön!

http://www.invisibletours.com/jakomaki.htm

http://www.hel.fi/HKL/suomi/01_aikataulut/bussit/77.html Tuplakirveellä Jakikseen 77

http://moraali.tripod.com/atk/xyz.html XYZ-Tiedonhaku hakukoneet Jakomäkeen hakukone serveri
 


JAKOMÄKI  Takaisin Jakomäkeen http://storskog.tripod.com/index.com

  https://jakis0.tripod.com/index/nousukausi.html Nousukausi Jakomäessä
koodattu viimex 3.3.2003 Jakomäessä

Nousukausi Jakomäessä